Autorijschool Trust2Drive

Welkom op mijn website.saida-zaro Ik ben Saida Zaroualti, de eigenaresse  van Trust2Drive,  Autorijschool Zaroualti.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als adviseur in de leasewereld heb ik een hoop mogen ontdekken  over mensen.  Zoeken naar de juiste manier  van contact leggen en inspireren is toch mijn grootste uitdaging geweest.

Ik ben altijd op zoek naar verbetering. Mooier gezegd, innovatie en vernieuwing. Om dit op de juiste manier te doen, heb je daar toch echt voldoende ruimte voor nodig.  Mijn keuze is toen snel gemaakt om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

Ik wist vrij direct dat ik iets in het verkeer wou doen. Gezien dat een van grootste ergernissen is, wil ik daar op mijn manier ook iets aan toevoegen. Het is helaas een feit dat de grootste ergernis in het verkeer helaas door ons komt, Ja! Wij mensen…. Om hier verandering in te kunnen brengen, heb ik mijzelf meer verdiept in de manier van rijlessen geven.  Mijn passie om mensen te enthousiasmeren en te inspireren is behoorlijk sterk, dus waarom niet meteen voor veiligheid zorgen? Het is mijn doel om leerlingen te mogen begeleiden om zo goed en zo verantwoordelijk mogelijk de weg op te kunnen.

Makkelijker gezegd dan gedaan. Om dit te kunnen doen is het nog belangrijker om de juiste werksfeer in te richten. Dit kan ik alleen maar doen door  de leerlingen zo veilig en vertrouwd mogelijk te laten ervaren wat auto rijden precies inhoudt. Stapje voor stapje leer je de meest veilige manier van slagen! Ieder mens is anders, gezien mijn grote lust voor mensenkennis, pas ik me goed aan mijn leerlingen aan. Het is tenslotte jouw les!

Voel je je aangesproken en zou je graag op gesprek willen, dan ben je van harte welkom voor je eerste proefles + kennismakingsgesprek!

Meld je gauw aan, dan bewandelen we samen het pad en werken we samen toe naar het ultieme einddoel; jouw rijbewijs! Durf jij de uitdaging aan?